To blog μας

Χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή μας και την παραγωγή βόειου κρέατος.

Μάθε για το μικροκλίμα της Βέροιας

Μάθε για το (μικρο)κλίμα που διαμορφώνεται στην κτηνοτροφία της Ημαθίας Όπως το ονομαστό κρασί από την ποικιλία των σταφυλιών «Ξινόμαυρο», έτσι και η κτηνοτροφία επηρεάζεται

Read More »

Το έργο με τίτλο «Αυθεντικότητα και ιχνηλασιμότητα υψηλής αξίας βοδινού κρέατος ελληνικής εκτροφής από την Ημαθία, αξιοποιώντας ψηφιακή τεχνολογία και γενετική ταυτοποίηση” στην ΠΚΜ» (Κωδικός έργου: ΚΜΡ6-0219662) υλοποείται στο πλαίσιο της Δράσης «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας» και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και Εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» ΕΣΠΑ, 2021-2027

Συντονιστής

Μπίκας Γεώργιος

gbikas@bikas.gr
23310 66999

Επιστημονικά Υπεύθυνος

Δρ. Γεώργιος Μπανιάς

g.banias@certh.gr
2311 257650

Copyright 2023 © All rights reserved | Powered by EcoPro Engineering

Skip to content