

To blog μας
Χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή μας και την παραγωγή βόειου κρέατος.
Εκτίμηση αποδοχής και διεισδυτικότητας του έργου AuthenBeef
Απαντήστε στην έρευνα μας σχετικά με το πρόγραμμα AuthenBeef εδώ: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=n8h6F9KSE06oppYPdcypSYZgJT7Qep1OhUxd4z6swaBURUtSVU1GNU9HQ1pQVzRRRUJWOEJPWlZXUS4u
Μάθε για το βουνίσιο κρέας
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus cursus vulputate dictum. Nunc sit amet cursus erat. Aliquam lacinia, mi a consequat tempus, dolor leo
Μάθε για το μικροκλίμα της Βέροιας
Μάθε για το (μικρο)κλίμα που διαμορφώνεται στην κτηνοτροφία της Ημαθίας Όπως το ονομαστό κρασί από την ποικιλία των σταφυλιών «Ξινόμαυρο», έτσι και η κτηνοτροφία επηρεάζεται
Μάθε για τη διατροφή των βοειδών με σιτηρά
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin condimentum enim dolor, eget maximus lectus pharetra et. Quisque ipsum metus, tempor sed elit et, aliquet
Μάθε για το βόειο κρέας της Μακεδονικής γης
H παράδοση και η ιστορία του κρέατος της Ημαθίας Η Ημαθία, ιδιαίτερα η Βέροια έχει μακρά παράδοση στην κρεοπαραγωγική κτηνοτροφία και στις μέρες μας εκεί
Το έργο με τίτλο «Αυθεντικότητα και ιχνηλασιμότητα υψηλής αξίας βοδινού κρέατος ελληνικής εκτροφής από την Ημαθία, αξιοποιώντας ψηφιακή τεχνολογία και γενετική ταυτοποίηση” στην ΠΚΜ» (Κωδικός έργου: ΚΜΡ6-0219662) υλοποείται στο πλαίσιο της Δράσης «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας» και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και Εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» ΕΣΠΑ, 2021-2027

Συντονιστής
Μπίκας Γεώργιος
gbikas@bikas.gr
23310 66999
Επιστημονικά Υπεύθυνος
Δρ. Γεώργιος Μπανιάς
g.banias@certh.gr
2311 257650
Copyright 2023 © All rights reserved | Powered by EcoPro Engineering